voluntariat internacional

VOLUNTARIAT AMBIENTAL
T’interessa la protecció i recuperació d’espècies o espais naturals? ¿La cura dels animals? ¿El desenvolupament d’una consciència mediambiental? Amb el voluntariat ambiental pots implicar directament en la conservació del medi ambient i la sensibilització de la població respecte a la natura, la sostenibilitat i l’equilibri ecològic del planeta. En aquest camp hi ha projectes d’acció local i projectes globals d’àmbit internacional.

 Troba organitzacions de voluntariat ambiental

VOLUNTARIAT COMUNITARI- voluntariado en africa
Mitjançant el voluntariat comunitari es promouen i es participa en moviments cívics, veïnals, col·lectius i de participació ciutadana per al desenvolupament i la cohesió de la comunitat. Participant en projectes de voluntariat comunitari pots incidir en la teva pròpia comunitat mitjançant activitats educatives, d’oci i temps lliure, recreatives, esportives, culturals, …

 Troba organitzacions de l’àmbit de l’oci i el temps lliure

VOLUNTARIAT CULTURAL
En li marc del voluntariat cultural pots participar en projectes molt diversos relacionats amb treballs de recuperació, conservació o difusió de la identitat cultural i històrica, la promoció de la creativitat i la difusió dels béns culturals i el patrimoni històric. En aquest context, pots ser voluntari / a en un museu, en actes festius de la comunitat, en una excavació arqueològica, en una biblioteca, en un monument històric, …

 Troba organitzacions de voluntariat cultural

VOLUNTARIAT ESPORTIU
T’agradaria participar en l’organització d’esdeveniments esportius? O col·laborar en un club esportiu en les seves activitats periòdiques? El voluntariat esportiu afavoreix la integració social de les persones d’una comunitat i t’ofereix, com a voluntari / a, la possibilitat d’vincular amb l’esport mitjançant la teva acció altruista. T’animes?

 Troba organitzacions de voluntariat esportiu

VOLUNTARIAT EDUCATIU
Si t’agrada l’educació, embarca’t a l’aventura del voluntariat educatiu. Pots participar en l’educació de nens i nenes, joves i adults mitjançant programes de suport a la lectura, suport escolar, alfabetització, educació inclusiva, educació en el lleure, activitats de la comunitat escolar, associacions de pares i mares d’alumnes …. T’atreveixes?

 Troba organitzacions de voluntariat educatiu

VOLUNTARIAT INTERNACIONAL
Cooperació al desenvolupament
Una manera de fer voluntariat internacional és la cooperació al desenvolupament, que afavoreix la promoció socioeconòmica o desenvolupament comunitari per lluitar contra la pobresa i millorar les condicions de vida d’una comunitat o un sector social concret. Com a voluntari / a o cooperant pots treballar a la seu de l’organització o et pots plantejar una estada curta o de llarga durada sobre el terreny. Les organitzacions que desenvolupen programes de voluntariat internacional o cooperació al desenvolupament tenen cursos i formacions específiques.

 Troba organitzacions de cooperació al desenvolupament

Comerç just
El comerç just garanteix als productors una compensació justa pel seu treball, assegurant els drets laborals i un mitjà de vida digne i sostenible. El voluntariat amb comerç just es pot considerar voluntariat comunitari i voluntariat internacional, desenvolupant tasques molt diverses; des del treball amb els productors sobre el terreny fins a la venda directa al públic de productes de comerç just.

 Troba organitzacions de voluntariat amb comerç just

VOLUNTARIAT D’OCI I TEMPS LLIURE
T’agradaria acompanyar els nens i nens de colònies? ¿Promoure activitats d’oci per a la integració social de persones amb risc d’exclusió? Les entitats que desenvolupen programes de voluntariat en l’oci i el temps lliure promouen activitats socioeducatives, culturals, esportives i fins i tot activitats relacionades amb el medi ambient per tal de potenciar l’educació i el desenvolupament comunitari.

 Troba organitzacions de l’àmbit de l’oci i el temps lliure

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php