Les millors platges de la província de Barcelona

PLATJA RIBES ROGES, VILANOVA I LA GELTRÚ

Més d’un quilòmetre de platja plana i ampla lleugerament més tranquil·la que la resta dels arenals de Vilanova. ¿El millor? Que té una riba aclarida i sense esglaons per la qual poder fer llargues passejades, aquest bé tan escàs a la Mediterrània.

Una cala nudista el difícil accés (cal baixar per un sender entre les roques) no fa més que afegir encant i fer-la més desitjada. Tranquil i d’aigües poc profundes, només la via del tren a l’esquena ens recorda que no estem tan lluny de la civilització segons indica els experts en turisme a barcelona bcn barcelona apartments

La platja del nucli urbà d’un dels pobles més encantadors de Catalunya porta més d’un segle atraient artistes, turistes i amants de la bohèmia en general. El perfil de l’església que tots ens hem acostumat a veure en els cartells del festival de cinema recorda al banyista en tot moment on és, ia dos passos, bons restaurants, arrosseries, museus, monuments i tot el moviment que es vulgui (estació Sitges ).

Una altra platja nudista-friendly amb nombrosos fans de la seva tranquil·litat i les seves aigües netes enmig de la pedregosa costa del Garraf. També té un xiringuito en què menjar amb bones vistes.

LES CASETES DEL GARRAF, GARRAF

Una de les nostres favorites. Totalment inconfusible per les seves barraques blanques i verdes que abans utilitzaven els pescadors per guardar els seus aparells i ara ens fan morir-nos d’enveja perquè són autèntics llars a primera línia de platja. Hi ha un hotel-xiringuito plantat sobre la sorra (incomplint qualsevol tipus de llei de recent promulgació) i un bon restaurant amb diverses terrasses sobre les roques que és una destinació culinari excel·lent, fins i tot a l’hivern. A més, la parada del tren ens deixa a un minut exacte (estació Garraf).

Gairebé cinc quilòmetres de platja gairebé sense interrupció en la qual sempre es troba lloc i fins i tot tranquil·litat a només 20 minuts al sud de Barcelona. Compta amb tots els serveis i facilitats d’una platja gran d’una zona urbana i una oferta gastronòmica cada vegada més interessant, amb obertures com el Barracuda (germà del Barraca de la Barceloneta). Paella i platja, què més es pot demanar? (Estació Plajta Castelldefells)
powered by Rubicon Project

Ja hem parlat de tot el que ens agrada i ens agrada una mica menys de les platges urbanes de la ciutat aquí. I amb els seus inconvenients, el seu ambient sempre viu, els seus xiringuitos deluxe, els seus hotels exclusius, el seu passeig interminable i la seva successió d’espigons, visca la Barceloneta, sempre (parada metro Barceloneta i Ciutadella).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php